close
چت روم
فاز استار | مجله تفریحی سرگرمی

فاز استار


اطلاعیه سایت
طرز تهیه کوکوی اردبیلی گوشت و اسفناج
      سه شنبه 03 دي 1392 - نظرات () - بازدید : 371

    این غذای خوشمزه رو کمی بیشتر از نفرات خونه درست کنید تا در صلح و صفا و آرامش بخوریدش.

    یکی از مامانای رنگی دستور پخت یه کوکوی خوشمزه و مقوی رو برامون فرستاده که وقتی تو خونه درست کردیمش یه جنگ سرد واقعی سر خوردنش راه افتاد.

    برای اینکه ریسک نکنم مواد این غذا رو برای دو نفر درست کردم. سر میز شام یه مهمون ناخونده هم داشتیم. تو یه چشم بهم زدن ظرف غذا نصف و از اون لحظه به بعد جنگ ما شروع شد. هر کدوم با لبخند خبیثانه‌ای بر لب یه کوکوی دیگه برمی‌داشتیم و سر دونه‌ آخر کار به جایی رسید که تو یک ثانیه سه تا چنگال تو یه تیکه کوکو فرو ‌رفت.

    این غذای خوشمزه رو کمی بیشتر از نفرات خونه درست کنید تا در صلح و صفا و آرامش بخوریدش.

    به نوشته مامان رنگی‌مون این غذا مخصوص اردبیله. همین کافیه که چشم بسته حدس بزنیم حتما تو این غذا از گوشت استفاده شده.

    به اندازه دو مشت (طبق دستور مامان ۱۵۰ گرم) گوشت چرخ شده لازم داریم. دو تا سیب زمینی متوسط آب‌پز هم می‌خواهیم که باید با یه پیاز متوسط رنده‌ کنیم.

    چیزی که این کوکو رو از خیلی از کوکوها و کتلت‌های مشابه جدا می‌کنه وجود سبزی اسفناجه. ۱۰۰ گرم اسفناج خرد شده رو باید تو مخلوط گوشت و سیب‌زمینی بریزیم. یک قاشق زرشک شسته شده ترشی و طعم فوق‌العاده‌ای به این غذا می‌ده. چهار پنج‌تا مغز گردو خرد شده رو وقتی تو این مواد می‌ریزید نمی‌تونید حدس بزنید خرت خرت اینا زیر دندون و طعم گردوی پخته شما رو به چه حالی می‌ندازه. همه این مواد رو که ریختید ۶ تا تخم مرغبه مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه رو روی شعله ملایم بذارید و صبر کنید روغن توش داغ بشه. بعد همه مواد رو تو روغن بریزید و پشت و روش کنید تا هر دو طرفش سرخ شه.

    ظرف‌ غذا رو چه با سبزیجات و زرشک و گردو تزئین کنید، چه همین‌طوری تابه رو سر میز بیارید، فرقی نداره. تا ذره آخر این کوکوی خوش خوراک اردبیلی خورده می‌شه.

    منبع:رنگی رنگی

  • ادامه مطلب نویسنده : فاز استار
نظرات ارسال شده برای این مطلب

    برای ارسال نظر روی نظرات مطلب کلیک کنید