close
چت روم
فاز استار | مجله تفریحی سرگرمی

فاز استار


اطلاعیه سایت
کته کباب رشتی
      سه شنبه 03 دي 1392 - نظرات () - بازدید : 293

    طرز پخت این غذا مثل همه چلوکباب‌های چنجه عالمه. این طوری که برنج رو می‌خیسونید و کته می‌پزید. برای کته رشتی، بیشتر از حد معمول آب می‌ریزن، برای همین هم کمی خمیر و شفته می‌شه.

    به ازای هر پیمونه برنج ۲۰۰ گرم فیله یا گوشت دنده گوساله تهیه کنید و چند ساعت قبل از پخت تو پیاز رنده شده و لیمو خرد شده و ادویه بخیسونید تا نرم و پوک بشه. بعد به سیخ بکشید و گوشت رو کباب کنید.
    به غیر از برنج شفته، چیزی که به این غذا رنگ و بوی محلی می‌ده، مخلفاتیه که همراه با غذا خورده می‌شه. اشپل شور (تخم ماهی سفید)، زیتون پرورده، دوغ محلی، ماست چکیده موسیردار، پیاز، باقالی خیس خورده و سیرترشی چیزایی هستن که هر کدوم تو یه ظرف چیده و کنار غذا سرو می‌شن.

  • ادامه مطلب نویسنده : فاز استار
نظرات ارسال شده برای این مطلب

    برای ارسال نظر روی نظرات مطلب کلیک کنید